Hastighedsoptimering - opsætning af cache & minificering

Der findes en række forskellige cacheplugins, der kan forbedre sidens hastighed. Først og fremmest kræver det en gennemgang af siden, for at identificere, hvor der er mest at hente. Groft sagt kan man opdele cache i to dele: Den del som styrer den besøgendes computer, og den del som serveren gemmer og optimerer. Eksempelvis vil man med korrekt cachestyring bede den besøgendes computer om at gemme en kopi af sidens logo på den besøgendes computer. Det giver den fordel, at der ikke overføres et nyt logo ved hver eneste side visning. Det smarte er her, at den besøgende får hurtigere sidevisninger, og din hjemmeside får mindre arbejde. Det gavner især, hvis man ved udsalg eller lignende får en betydeligt øget mængde trafik ind på siden.

De ressourcer, som danner rammen omkring din side, vil typisk være Javacript og CSS filer. Animationer og mobil menuer vil ofte være drevet af Javascript og et godt tema/plugin vil typisk altid sørge for, at der benyttes filer, som er komprimeret. Desværre er det ofte noget, som glemmes, da det først er noget man skal gøre til allersidst, og derfor måske bliver lidt overset. Heldigvis er det muligt efterfølgende at tilføje små ændringer via lidt omkodning eller plugins alt efter hjemmeside system. Med disse ændringer vil man kunne pakke filerne sammen sådan, at de fylder mindst muligt ved overførsel, og browseren hurtigst muligt kan indlæse dem.

En korrekt opsat cache vil ikke blot gøre siden hurtigere, den vil også gøre din side mere SEO-venlig. En af de parametre, som Google vurderer siden efter, er blandt andet hvor hurtig og optimeret den er. Google Pagespeed giver blandt andet indsigt i hvordan Google tolker din side. Det er sjældent at man kan få en side til at score 100/100, med mindre man arbejder benhårdt med siden, men vi tog udfordringen op. Vi kan ikke love at vi kan få din side på 100/100, men vi vil typisk altid kunne lave forbedringer, og vi vil altid - før arbejdet påbegyndes - kunne give et realitisk estimat af hvor meget forbedring, vi kan lave!


Sæt turbo på din hjemmeside

Timepris:
600 kr. afregnet pr. kvarter

Sikkerhedseftersyn og optimering

Vil du give dig selv de bedste chancer for at kunne modstå et hackerangreb? Vi har ekspertisen til at sikre din side mod gængse angreb og til hurtigst muligt at kunne reagere hvis et mere avanceret angreb forekommer. Intet stykke computerkode er 100% sikkert, men man kan gøre det uinteressant for en hacker at bruge kræfter på ens side. Med vores sikkerhedseftersyn tager vi dig i hånden og giver dig værktøjerne til at modstå langt de fleste angreb. Eksempelvis vil en standard opsat Wordpress mange gange dagligt få login på brugeren: admin og koden: 123456. Der er simpelthen robotter, som scanner side efter side og leder efter Wordpress sider og automatisk forsøger at logge ind med standardoplysninger. Hvis først en hacker får adgang til en administrator konto, vil han have adgang til at foretage seriøse ændringer på siden. Typisk vil sådanne ændringer resultere i at siden skal tages offline for en stund. Skulle uheldet være ud og du har brugere på din Wordpress, som du ikke selv har oprettet, har vi et lukket miljø hvor siden kan genskabes og brugere kan nulstilles og få nye kodeord.

Før uheldet er ude kan man heldigvis få en Wordpress side op til nutidige sikkerhedsstandarder med en række ændringer, som vi tilbyder med vores sikkerhedseftersyn. Vi retter din login adresse til et navn af eget valg - det vil betyde at adressen /wp-admin, som man normalt logger ind på får et valgfrit navn, eksempelvis: /mit-kontrolpanel eller /luk-mig-ind. Vi opsætter også en firewall, som scanner alle besøgende på din side og sætter besøgende, der gentagende gange forsøger at logge ind på siden, i karantæne. Før vi starter et eftersyn, skal hele siden og dens plugins opdateres til de seneste versioner - det er et grundlæggende sikkerhedshensyn. Vi tager en fuld backup af siden, sådan at siden kan genskabes, hvis et plugin eller andet ikke skulle være kompatibel med de seneste versioner af Wordpress. Det er samtidig din sikkerhed for at intet går tabt på siden ved vores eftersyn, og vi kan sågar planlægge eftersynet på et tidspunkt hvor siden ikke har megen trafik. Det vil have den effekt at følgevirkninger, hvor mislykkede opdateringer gør siden utilgængelig, bliver minimeret.


Få sikkerheden i top på din side!

Sikkerhedseftersyn eftersyn:
750 kr.

Incl. scanning af hele siden, firewall, automatisk opdatering og yderligere sikkerhedstiltag.

Giv din hjemmeside et service eftersyn!

Alle hjemmesider kræver vedligeholdese, de skal opdateres og løbende forbedres for at fungere optimalt. Der er en række "best practices" på området som bl.a. Google scanner og vurderer sider efter. Hvordan disse regler bedst implementeres på netop din side, har vi stor erfaring med. Ofte er det i praksis umuligt at opnå alle krav, så derfor handler det om at finde balancen mellem tilretninger og effekten af disse ændringer.

De bedste sider kræver, at der konstant bliver arbejdet med siden, og at der hele siden laves små tilretninger og rettes tekster - det er sjældent her vi kan hjælpe. Du er eksperten indenfor din virksomhed, vores fornemmeste opgave er at omsætte din forretningsviden til synlige resultater på din side.


Få en grundig gennemgang af din side!

Service eftersyn:
750 kr.

Kontakt os...

på telefon:

8893 6271

på mail:

kontakt@
hviid-itr.dk

eller smid os en elektronisk her