Brug for hjælp til programmering?

Vi tager os af programmeringen af dit projekt fra start til slut, hvad end du måtte have af krav. Vi er specialister i PHP, Javascript og CSS, som er de underlæggende teknologier bag meget af det moderne internet. Eksempelvis benytter udbredte CMS-systemer som Wordpress, Prestashop og Magento sig af disse teknologier.

Vi arbejder helst med open source systemer, da koden hertil er mest tilgængelig. Open source systemer er typisk meget velbeskrevne og stort set enhver problematik kan løses indenfor overskuelig tid. Det betyder også at vi ikke behøver at opfinde den dybe tallerken to gange - vi kan tilpasse andres løsninger til netop din udfordring. Derfor kan vi lave rigtig meget arbejde på kort tid. I sidste ende kommer det dig til gode i form af en billigere regning. Netop fordi mange små rettelser kan ordnes hurtigt og nemt i open source systemerne, afregner vi vores tidsforbrug per påbegyndt kvarter. Før enhver opgave påbegyndes, aftaler vi et tidsestimat og budget - det sikrer at alle er afklarede omkring hvad opgaven indeholder før den påbegyndes. Det er også din sikkerhed for at en opgave ikke løber løbsk i hverken tid eller omkostninger.

Udgangspunktet for enhver opgave er at få klarlagt den præcise opgave. Ofte oplever vi, at det er i denne fase at et projekt kører skævt. Man får så at sige talt forbi hinanden. Vi bruger en lang række værktøjer til at hjælpe med at få beskrevet opgaven, sådan at vi har det fulde overblik før vi går i gang. Vi har efterhånden prøvet mange forskellige teknikker. Kort sagt stræber vi efter at finde en løsning, som virker for dig. Det kan fx. være screenshare, hvor vi sidder løbende og laver tilpasninger, mens du ser på. Vi har også prøvet at få tilsendt en scanning af et printet papir med indtegnede ændringsforslag. Kort sagt, hvad end der virker, er det vigtigste for os, at du får en platform at fortælle dine ønsker og krav på.

Tilpasninger af Wordpress, ingen problem, den klarer vi!

Timepris:
600 kr. afregnet pr. kvarter

Trænger din webshop til et løft?

Det bedste der er sket for moderne webshop platforme som Magento, Prestashop og Woocommerce er, at de alle har et integreret opdateringssystem. Det er fuldstændig essentielt for sikkerheden, at en webshop altid er på omgangshøjde med opdateringer, og samtidig sikrer det også den bedste performance. Det betyder også at en webshop får længere levetid end tidligere - et webshop system bliver så at sige ikke forældet på samme måde. I HVIID laver vi tilpasninger af alle gængse webshop systemer, hvad end det er integrationer eller designændringer. Med CSS ændringer kan man i høj udstrækning få shoppen til at se ud præcis, som man ønsker. Man kan ændre design og fjerne elementer, men tilføjelse af nye elementer kræver typisk plugins eller temaændringer.

De gængse systemers styrker er netop også deres modulstruktur. Man kan således "overskrive" standard opførslen og lave sine egne tilpasninger, uden at man retter i selve kernefilerne. Vi både opsætter, udvikler og tilpasser plugins til præcis den situation du har brug for. Det er sjældent, at man vil noget helt unikt, og derfor kan man i stort set alle tilfælde finde plugins, der kan løse din problemstilling. Priserne er dog meget forskellige og funktionaliteten er ofte tvivlsomt beskrevet - vi hjælper dig med at finde rundt i junglen. Typisk kikker vi efter åbne plugins, som evt. har en forretningsmodel omkring support eller lignende. Vi kikker også efter, hvor ofte systemet bliver opdateret, eller om modulet har været dødt i flere år. Sidst men ikke mindst laver vi selv moduler og plugins fra bunden, når vi ikke kan finde et som kan præcis det, vi gerne vil.

Vi laver specialiserede løsninger på gode og stærke webshop platforme som Woocommerce, Prestashop og Magento

Dagsværk:
2400 kr. for en hel dag.

Flytning af hjemmeside.

Hvis domænet er det samme på den nye webhotel, gør det opgaven mere tilgængelig. Det skyldes bl.a. at en Wordpress, der skal flyttes til nyt domæne, har en række stier hardcoded i databasen, og plugins som fx. Revolution Slider mv. laver også billedhenvisninger i fulde stier. Skulle det være tilfældet, sikrer vi naturligvis at alt dette bliver rettet til i databasen.

En udrulning vil typisk slå igennem efter omkring 3 timer for danske besøgende, mens besøgende fra udlandet først vil kunne se ændringen efter op til 24 timer. Der er også væsentlig forskel på hvilken type domæne det er, der skal flyttes. Et .dk domæne reagerer typisk hurtigere end et .com domæne. Noget af det skyldes infrastrukturen bag ved domæne tildelingen, mens domænets oprindelsessted også gør en forskel.

Hvis der blot er tale om en flytning af hele domænet, er den største udfordring nedetid. Når man tilgår hjemmesiden i ens browser, laver den det som hedder et DNS opslag. De servere, som svarer på disse DNS opslag, bliver typisk kun opdaterede hver 3. time - worst case er en gang i døgnet, men ofte vil det kun tage en times tid. Det betyder reelt at man i flytningsperioden vil kunne opleve at tilgå det nye webhotel via computeren, men ikke mobilen og omvendt, da forskellige enheder kan bruge forskellige DNS servere. Hvis der er tale om en webshop, vil vi anbefale at lave 3 timers planlagt nedetid, evt. sent om aftenen, eller når siden ikke får meget trafik, for at sikre bedst muligt, at der ikke er kunder som får lagt ordrer på den gamle webshop. Det er dog vigtigt at bemærke, at man altid kan få adgang til at se data på den gamle server, så det vil være muligt at dobbelt tjekke de ordrer, som er flyttet med over på den nye webshop.

Flytninger fra en host til en anden klares nemt og smertefrit!

Flytning:
750 kr., gælder samme domænenavn flyttet til ny host.

Få et smart nyhedsfeed på din hjemmeside!

I HVIID laver vi dybe intergrationer til sociale medier og andre platforme. Det betyder, at du kun skal skrive og administrere dine nyheder ét sted. Et eksempel på hvordan sådan en integration kunne være opbygget, kan ses på Rødovre Floorball Klub. Her henter siden data direkte fra Facebook og integrerer det som en naturlig del af siden. Det er altså ikke bare en plugin-løsning, hvor man laver Facebook LikeBox eller lignende. Denne løsning trækker direkte på Facebooks eget API og inkluderer de forskellige opslag via JavaScript. Det betyder også at server belastningen holdes på et absolut minimum. Facebook har også mulighed for at lave selve opslaget gennem brugeres Facebook profiler, men det vil kræve en godkendelse fra brugeren - ved at holde alle opslag låst til serveren, har man kontrol over hele processen.

Hvad kan en smart integration? Først og fremmest handler det om at genbruge data, som allerede er tilgængelige, bredest muligt. Så hvis du skriver dine nyheder på Facebook, kan det ligeså godt integreres på din webside. For mange er det en manuel opgave, at man skriver et tekst dokument, som efterfølgende uploades på ens forskellige platforme. Ved at automatisere sådanne processer, frigør vi din tid, og du kan bruge dine kræfter andre steder. Samtidig kan man udnytte at Facebook eksempelvis har gode apps, der muliggør hurtig og nem deling af eksempelvis videoer og billeder. Man kan nemt lave en update mens man er på farten og derved få en levende side, der altid har opdateret og tidssvarende indhold.

Smart integration til sociale medier!

Dagsværk:
2400 kr. for en hel dag.

Kontakt os...

på telefon:

8893 6271

på mail:

kontakt@
hviid-itr.dk

eller smid os en elektronisk her